Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Yangin : KAŞTA YANGIN - Lider Gazete: Antalya Haber ve Antalya Spor ..., Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi.

Antalya Yangin : KAŞTA YANGIN - Lider Gazete: Antalya Haber ve Antalya Spor ..., Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi.. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. 1 day ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

1 day ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor.

ANTALYA'DA KORKUTAN YANGIN - Muratpaşa Haber - Antalya'nın ...
ANTALYA'DA KORKUTAN YANGIN - Muratpaşa Haber - Antalya'nın ... from haberci07.com
Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. 1 day ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi. 18 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. 1 day ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev.

Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

| i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. 18 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. 3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev. Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. 1 day ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor.

Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. 18 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8.

Antalya'da yangın: Göz gözü görmez oldu
Antalya'da yangın: Göz gözü görmez oldu from static.birgun.net
Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. 1 day ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı?

Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran.

Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? 1 day ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. 3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. 18 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı.

Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. 18 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor.

TUĞLA DEPOSUNDA YANGIN - Lider Gazete: Antalya Haber ve ...
TUĞLA DEPOSUNDA YANGIN - Lider Gazete: Antalya Haber ve ... from lidergazete.com
Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti.

İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı.

3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. 18 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. 1 day ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma.

1 day ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi antalya. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti.